Селищна рада запрошує на роботу у відділ "Центр надання адміністративних послуг" державного реєстратора

Новоушицька селищна рада повідомляє, що станом на 26 квітня 2024 року є вакантна посада державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг».

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» у період дії воєнного стану особи призначаються на посади в органах місцевого самоврядування, селищним, головою без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Особи, призначені у період дії воєнного стану подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України "Про запобігання корупції", документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, у разі якщо такі документи не були подані ними раніше.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, оголошується конкурс на заміщення вакантної посади. Граничний строк перебування особи на посаді становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Надаємо професійно-кваліфікаційні характеристики, затверджені наказом Національного агентства України з питань державної служби від 07 липня 2019 року №203-19

ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТРАТОР

Завдання, обов'язки та повноваження.

Здійснює державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень". Перевіряє документи на наявність підстав для зупинення розгляду заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, зупинення державної реєстрації прав, відмови в державній реєстрації прав та приймає відповідні рішення. Формує та веде реєстраційні справи у паперовій формі. Забезпечує інформування щодо порядку проведення відповідних реєстраційних дій, що здійснюються реєстратором на виконання визначених повноважень. Організовує листування з відповідними органами виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями відповідно до визначених повноважень. У встановленому порядку для реалізації визначених повноважень готує запити на безкоштовне отримання від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, громадських об'єднань необхідних статистичних та оперативних даних, звіти з питань, що стосуються їх діяльності.

Має право. Залучати в установленому порядку фахівців відповідних органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками) для розгляду питань, віднесених до його повноважень. Одержувати у встановленому порядку від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій інформацію, необхідну для виконання покладених на нього завдань. Отримувати методологічне та інформаційне забезпечення своєї діяльності від спеціального уповноваженого органу з питань державної реєстрації. Брати участь у роботі семінарів, нарад з питань, віднесених до його компетенції. Вносити пропозиції щодо вдосконалення роботи державного реєстратора керівнику виконавчого комітету (апарату) місцевої ради.

Повинен знати. Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про державну службу", "Про запобігання корупції", "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", інші закони; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; основи психології; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра (за рішенням суб'єкта призначення) за спеціальністю правознавство (для державних реєстраторів, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень), вільне володіння державною мовою.

Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку).

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

За детальнішою інформацією звертайтеся у відділ управління персоналом селищної ради (кабінет 207) або за телефоном 0973569203.

Поділитися:
Благодійний концерт у Зелених Курилівцях
07.05.2024 15:54
Вчора у с. Зелені Курилівці відбувся благодійний концерт «Блакитний птах». Зібрано 18 тис. грн на підтримку військовослужбовців-земляків. У кращих культурних традиціях нашого краю…
Оголошення про проведення аукціону на право оренди нерухомого майна
07.05.2024 14:18
Новоушицька селищна рада запрошує вас взяти участь в аукціоні на право оренди комунального майна: Оренда господарського складу, загальною площею 73,5 кв.м, що знаходиться за адресою: с. Вільховець…
Сьогодні минає два роки, як від отриманих поранень зупинилося серце 25-річного Едуарда Столяра
07.05.2024 12:00
Сьогодні минає два роки, як у Харківській обласній клінічній лікарні від отриманих поранень зупинилося серце 25-річного солдата Едуарда Едуардовича Столяра. Захисник отримав поранення під час…