Сьогодні минає два роки, як від отриманих поранень зупинилося серце 25-річного Едуарда Столяра

Сьогодні минає два роки, як у Харківській обласній клінічній лікарні від отриманих поранень зупинилося серце 25-річного солдата Едуарда Едуардовича Столяра.
Захисник отримав поранення під час бойових дій у м. Дергачі Харківської області.

Едуард Столяр народився 31 травня 1996 року у селі Зелені Курилівці. Проживав у селі Шебутинці. Навчався у Шебутинецькій загальноосвітній школі I-II ступенів. Згодом проходив строкову військову службу в армії. Захищав Україну в зоні проведення антитерористичної операції, працював на різних роботах.

Після 24 лютого, не ховаючись, Едуард пішов захищати Батьківщину. Був гранатометником 1-ї гірсько-штурмової роти військової частини А3029 м. Чернівці.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, Едуард Столяр посмертно нагороджений орденом “За мужність” III ступеня.

Сьогодні на кладовищі с.Шебутинці зібралися односельці, керівництво громади. Вшанували пам'ять Едуарда хвилиною мовчання, поклали квіти до його могили.

Вічна пам’ять Герою, який загинув, виборюючи свободу України. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Поділитися:
18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму
17.05.2024 14:30
Цього року 18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму. 18 травня – це 80-ті роковини депортації…
З 13 до 17 травня - Європейський тиждень громадського здоров’я
15.05.2024 14:30
В Україні цей захід відзначають уже вшосте. Ця акція має на меті привернути увагу до здоров’я та добробуту громадян, а також сприяти співпраці профільних спільнот у Європі. &nbsp…
За реагування прокуратури енергопостачальник поверне кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію
14.05.2024 14:31
За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Чемеровецькій та Закупненській селищним радам буде повернуто надмірно сплачені кошти за закупівлю електроенергії. …