Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Вчора відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. Члени виконкому розглянули та ухвалили рішення з 32 питань.

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення надати матеріальну грошову допомогу сім’ям загиблих військовослужбовців, громадянам, які потребують лікування (у тому числі пораненим захисникам), громадянам, які опинилися у скрутному матеріальному становищі.

Схвалено внесення змін до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України на 2024 рік. Передбачено виділення коштів за заявами трьох військових частин.

Члени виконавчого комітету взяли до відома інформацію „Про стан роботи виконавчого комітету селищної ради із зверненнями громадян за 2023 рік”. У минулому році працівниками апарату селищної ради опрацьовано 13989 звернень громадян.

Ухвалено рішення, які стосуються соціального захисту дітей, житлово-комунального господарства, будівництва та земельних питань.

Рішенням членів виконавчого комітету схвалено проєкт рішення щодо внесення змін до бюджету селищної територіальної громади.

Ряд ухвалених рішень будуть внесені на розгляд селищної ради.

З рішеннями можна ознайомитися у розділі "Документи/Рішення виконкому» сайту селищної ради.

Поділитися:
Зі святом, дорогі краяни!
05.05.2024 07:20
ШАНОВНІ НОВОУШИЧАНИ! Щиро вітаю вас із світлим святом Христового Воскресіння! Зичу вам, щоб свято Великодня принесло в кожну сім’ю, в нашу країну спокій та мир, надію та впевненість у…
ГУ ПФУ в Хмельницькій області інформує
03.05.2024 12:15
У квартирі зареєстрована сім’я з трьох осіб. Дружина з дитиною виїхали за кордон. Скільки осіб буде враховано при призначенні субсидії? До складу домогосподарства включаються всі особи, які…
Безоплатна правнича допомога для людей похилого віку
03.05.2024 12:09
Понад 180 тисяч людей похилого віку у 2023 році звернулися до юристів системи безоплатної правничої допомоги. З них майже 17 тисяч отримали безоплатну вторинну правничу допомогу. В більшості…