V сесія (22.11.2016)

V сесія (22.11.2016)

Рішення V сесії селищної ради VІІ скликання,
яка відбулась 22 листопада 2016 року.

1.Про затвердження форми результатів поіменного голосування та внесення змін та доповнень до Регламенту Новоушицької селищної ради VІІ скликання , затвердженого рішенням І сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 24.11.2015 року №3 «Про затвердження Регламенту » затвердивши його в новій редакції.

2.Про внесення змін та доповнень до Статуту Новоушицької селищної ради VІІ скликання , затвердженого рішенням І сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 24.11.2015 року №5 «Про затвердження Статуту Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади » затвердивши його в новій редакції.

3. Про подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій місцевого самоврядування.

4. Про встановлення та затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних , дворових територій , парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях на території сіл та селищ , які входять до складу Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.

5.Про затвердження контрактів, договорів, протоколів засідання конкурсної комісії з надання в оренду майна, договорів оренди та додаткових угод до договорів оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади

6. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2016 року.

7. Про внесення змін до селищного бюджету на 2016 рік.

8. Про внесення змін до статутів в комунальних установ та положень відділів.

9. Про внесення змін до програми діяльності районної спілки учасників АТО на 2016-2017 роки.

10. Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей відділу освіти ,молоді та спорту.

11. Про затвердження Програми по ліквідації та недопущенню розповсюдження захворювання на африканську чуму свиней на території Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2016 рік.

12. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового підвального приміщення Новоушицького будинку культури і мистецтв.)

13. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади ( нежитлове приміщення роздягальні Новоушицької дитячо- юнацької спортивної школи).

14. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади з балансу відділу культури , туризму та з питань засобів масової інформації Новоушицької селищної ради на баланс ГП «Комунальник».

15. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади ( частина нежитлового адмінприміщення Новоушицької селищної ради).

16. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади ( вагон-будиночок).

17. Про надання дозволу ПП Пантелі Наталії Петрівні на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.

18. Про внесення змін до Програмиохорони навколишнього природного середовища на 2016 рік.

19.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Новоушицької селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2016 рік.

20.Про затвердження Програми “Запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Новоушицькій селищній об’єднаній територіальній громаді на 2016-2019 роки.”

21.Про затвердження детального плану земельної ділянки.

22. Про затвердження детального плану земельної ділянки.

23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.

24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

25.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

26.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

27.Про вилучення земельної ділянки з користування.

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

30.Про перейменування вулиць.

31. Про затвердження розпоряджень селищного голови та секретаря ради.

32. Про внесення змін до додатку 2 Програми забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності , розвитку інфраструктури підрозділів пожежної охорони у Новоушицькій селищній раді на 2016 2020 роки.

33.Про забезпечення прав та свобод людини і громадянина ,протидія злочинності, забезпечення публічної безпеки та порядку на території Новоушицької ОТГ за 9 місяців 2016 року та виконання «Комплексної програми боротьби із злочинністю та профілактики правопорушень на території Новоушицької ОТГ.»

34. Різне

Номер документа
5
Дата прийняття
22 листопада 2016
Дата публікації
22 листопада 2016
Скликання
VII скликання
Сесія
V (22.11.2016)
Детальніше