Позачергова сесія (29.09.2016)

Позачергова сесія (29.09.2016)

Порядок денний засідання позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII скликання на 29.09.2016 року

  1. Про затвердження мережі та штатних нормативів закладів та установ освіти Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2016-2017 навчальний рік.
  2. Про затвердження мережі шкіл естетичного виховання відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2016-2017 навчальний рік.
  3. Про надання безкоштовно платних соціальних послуг.
  4. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на будівництво газової та електричної теплогенераторних для ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул. Шкільній, 1 в с. Струга Новоушицького району Хмельницької області.
  5. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на капітальний ремонт автодороги вулиці Лесі Українки (від вулиці Пушкіна до вулиці Коцюбинськго в смт. Нова Ушиця Хмельницької області.
  6. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на капітальний ремонт вулиці Стара Поштова в смт. Нова Ушиця Хмельницької області.
  7. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на капітальний ремонт частини автодороги вулиці Івана Франка (від вулиці Грушевського до вул. 40 років Перемоги) в смт. Нова Ушиця Хмельницької області.
  8. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на капітальний ремонт частини автодороги вулиці Грушевського (від вулиці Шевченка до вулиці Івана Франка) в смт. Нова Ушиця Хмельницької області.
  9. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на реконструкцію котельні (встановлення твердопаливного котла) Капустянського дошкільного навчального закладу «Сонечко» по вул. Пушкіна, 11 в с. Капустяни Новоушицького району Хмельницької області.
  10. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення Ставчанського сільського будинку культури).
  11. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення Вільховецького сільського будинку культури).
  12. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина першого поверху приміщення гуртожитку в с. Мала Стружка).
  13. Про надання дозволу на розроблення проектів із землеустрою.
  14. Про затвердження проектів із землеустрою.
  15. Про затвердження детального плану земельної ділянки.
  16. Про створення громадських пасовищ.
  17. Про перейменування загальноосвітнього навчального закладу та погодження Статуту в новій редакції.
  18. Про звільнення від сплати пайової участі.
  19. Про ліквідацію відділу освіти, молоді та спорту Новоушицької селищної ради.
  20. Про ліквідацію відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Новоушицької селищної ради.
  21. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на реконструкцію даху приміщення Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів на 320 учнівських місць по вул. Перемоги в с. Вільховець Новоушицького району Хмельницької області.
  22. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на реконструкцію приміщення їдальні під ДНЗ «Малятко» по вул. Димінського, 20 в с. Струга Новоушицького району Хмельницької області.
  23. Про затвердження експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення .
  24. Різне.
Дата прийняття
29 вересня 2016
Дата публікації
29 вересня 2016
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (29.09.2016)
Детальніше