Позачергова сесія (26.07.2016)

Позачергова сесія (26.07.2016)

Порядок денний позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 26.07.2016 року

  1. Про виконання селищного бюджету Новоушицької селищної ради за І півріччя 2016 року.
  2. Про внесення змін до селищного бюджету на 2016 рік.
  3. Про надання дозволу ПП Наконечному Миколі Степановичу на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  4. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (приміщення колишньої столової ДНЗ в с. Антонівка).
  5. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина приміщення другого поверху гуртожитку в смт. Нова Ушиця).
  6. Про надання дозволу ПП Лисак Галині Іванівні на передачу в суборенду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  7. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади у тимчасове безоплатне користування.
  8. Про затвердження протоколів засідання конкурсної комісії з надання в оренду майна, договорів оренди та додаткових угод до договорів оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  9. Про затвердження договорів.
  10. Про дозвіл на викуп та виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  13. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
  16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок оренду .
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  18. Про програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Новоушицької об’єднаної територіальної громади
  19. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на капітальний ремонт ( заміна вікон та дверей ) Струзької ЗОШ І –ІІІ ступенів .
  20. Про погодження списання основних засобів ГП»Комунальник»
  21. Про погодження списання основних засобів , які вийшли з ладу за терміном часу ГП «Водоканал»

22.Про затвердження розпоряджень селищного голови та секретаря ради.

23. Звіт про стан законності , заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Новоушицького відділу Камянець- Подільської місцевої прокуратури за І півріччя 2016 року .

24.Про внесення змін до Комплексної Програми профілактики правопорушень та злочинності на території Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2016 -2020

25.Різне.

Дата прийняття
26 липня 2016
Дата публікації
26 липня 2016
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (26.07.2016)
Детальніше