Позачергова сесія (24.06.2016)

Позачергова сесія (24.06.2016)

Порядок денний позачергової сесії Новоушицької селищної ради

VII скликання від 24.06.2016 року

  1. Про затвердження акту обстеження комунального майна Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  2. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (приміщення колишньої столової ДНЗ в с. Антонівка).
  3. Про затвердження незалежних оцінок майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  4. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (приміщення колишньої столової ДНЗ в с. Тимків).
  5. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на відповідальне зберігання.
  6. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина приміщення колишнього ДНЗ в с. Тимків).
  7. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  8. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (водонапірна башта).
  9. Про затвердження договорів оренди та додаткових угод до договорів оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  10. Про прийняття до уваги зміни назви.
  11. Про погодження штатного розпису працівників відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації на рік.
  12. Про підготовку та відзначення в громаді Дня Державного Прапора України і 25-ї річниці незалежності України.
  13. Про затвердження та встановлення місцевих податків та зборів в смт. Нова Ушиця на 2017 рік.
  14. Про затвердження та встановлення місцевих податків та зборів на 2017 рік по селах громади.
  15. Про затвердження договорів.
  16. Про внесення змін до рішення сесії.
  17. Про внесення змін до рішення сесії.
  18. Про ліквідацію Струзького міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів.
  19. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Новоушицької селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2016 рік.
  20. Про внесення змін до Програми «Внески до статутного капіталу комунальних підприємств Новоушицької селищної ради на 2016 рік».
  21. Про внесення змін до Програми благоустрою селища та сіл Новоушицької об’єднаної територіальної громади.
  22. Про затвердження проектних заявок на проекти, які можуть фінансуватися за рахунок коштів субвенції з державного та місцевого бюджету на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади.
  23. Про погодження Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України проектних заявок на проекти, які можуть фінансуватися за рахунок коштів субвенції з державного та місцевого бюджету на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади.
  24. Про внесення змін до селищного бюджету на 2016 рік.
  25. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  27. Про дозвіл на викуп та виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
  28. Про створення громадських пасовищ.
  29. Про скасування рішення сесії селищної ради.
  30. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  31. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  32. Про розірвання договору оренди землі.
  33. Про скасування рішення сесії.
  34. Про затвердження складу адміністративних комісій при виконавчому комітеті Новоушицької селищної ради та Положення про них.
  35. Про затвердження розпоряджень селищного голови.
  36. Про затвердження штатного розпису Новоушицької селищної ради.
  37. Різне.

Дата прийняття
24 червня 2016
Дата публікації
24 червня 2016
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (24.06.2016)
Детальніше