Позачергова сесія (15.09.2016)

Позачергова сесія (15.09.2016)

Порядок денний позачергової сесії селищної ради VII скликання

від 15 вересня 2016 року

  1. Про внесення змін в Програму покращення надання медичної допомоги хворим, які потребують гемодіалізу на 2016 рік.
  2. Про відзнаки та заохочення Новоушицького селищного голови для дітей та молоді, фахівців галузі освіти, спорту та культури.
  3. Про внесення змін до Програми «Програма військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України на 2016 рік».
  4. Затвердження тарифів на послуги відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.
  5. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2016 рік.
  6. Про внесення змін до Програми благоустрою селища та сіл Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2016 рік.
  7. Про внесення змін до назви Програми капітального ремонту водопровідних та каналізаційних мереж населених пунктів Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2016 рік та змін до програми.
  8. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на капітальний ремонт системи опалення Струзької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
  9. Про затвердження переліку проектів погоджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на капітальний ремонт будівлі спортивної зали фізкультурно-оздоровчого комплексу.
  10. Про затвердження Програми розвитку комунальних підприємств ГП «Комунальник».
  11. Про внесення змін до селищного бюджету на 2016 рік.
  12. Про створення комісії по передачі майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади з балансу Струзького міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів на баланс Новоушицької селищної ради.
  13. Про затвердження незалежної оцінки та надання дозволу на продаж майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (гараж металевий без місця – металева конструкція в с. Глібів).
  14. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення у будівлі гуртожитку в с. Мала Стружка).
  15. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина приміщення Ставчанського сільського будинку культури).
  16. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина приміщення Вільховецького сільського будинку культури).
  17. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (приміщення павільйона-роздягальні Новоушицької ДЮСШ).
  18. Про внесення змін до рішення позачергової сесії VII скликання Березівської сільської ради від 22.04.2016 року № 4 «Про затвердження незалежних оцінок майна, що належить до власності Березівської сільської ради».
  19. Про збільшення розміру статутного капіталу госпрозрахункового підприємства «Водоканал».
  20. Про збільшення розміру статутного капіталу госпрозрахункового підприємства «Комунальник». Додаток
  21. Про визнання житлового будинку не придатним для проживання.
  22. Про внесення змін до структури та переліку штатних посад апарату Новоушицької селищної ради та її виконавчих органів.
  23. Про встановлення надбавок селищному голові та заступникам селищного голови.
  24. Про затвердження договорів.
  25. Про визнання житлового будинку не придатним для проживання.
  26. Про внесення змін до штатного розпису Новоушицької селищної ради.
  27. Про внесення змін до рішень Новоушицької селищної ради від 04 квітня 2016 року № 36 і від 24 червня 2016 року № 25.
  28. Про затвердження детального плану території.
  29. Про затвердження експертно-грошової оцінки земельної ділянки.
  30. Про затвердження експертно-грошової оцінки земельної ділянки.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  32. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  33. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  34. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  35. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  36. Про передачу земельної ділянки в оренду.
  37. Про затвердження протоколу комісії з конкурсного відбору суб’єктів оцінювання діяльності у сфері оцінки земель.
  38. Про затвердження розпоряджень селищного голови.
  39. Про внесення змін до рішення сесії
  40. Різне.
Дата прийняття
15 вересня 2016
Дата публікації
15 вересня 2016
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (15.09.2016)
Детальніше