Сьогодні минає 38 років від аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня, 38 років тому, сталася жахлива трагедія – аварія на Чорнобильській АЕС.

На захист України та світу стали ліквідатори, відважні люди, які ціною свого життя та здоров’я зупинили катастрофу, не дали їй стати ще страшнішою. Ціна боротьби з невидимою бідою виявилась дуже високою.

Ризикуючи собою персонал ЧАЕС, пожежники, військовослужбовці, медики, будівельники, науковці, усі, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії, боролися із невидимим смертоносним лихом. Доземно вклоняюся перед їхнім подвигом.

Нині триває війна. Наш ворог не усвідомив масштабів горя, яке принесла аварія на ЧАЕС та нехтує ядерною безпекою. Дякую військовослужбовцям ЗСУ, які стримують агресію росії та захищають Україну та світ від можливих катастроф.

Пам’ятаймо тих, хто загинув, захищаючи світ від наслідків аварії на ЧАЕС, їхню самовідданість і героїзм. Нехай це лихо ніколи не повториться.

Шануймо ліквідаторів, які живуть поряд із нами. Ми у вічному боргу перед кожним з них.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції!

Щиро бажаю вам і вашим близьким миру, міцного здоров’я, душевного спокою та щастя. Нехай Господь пошле вам здоров’я, сили, нехай у ваших родинах панує злагода. Успіхів вам у всіх ваших справах.

З повагою Новоушицький селищний голова Анатолій Олійник.

Поділитися:
Увага! Пряма телефонна лінія!
06.05.2024 09:26
У вівторок, 7 травня, Новоушицька селищна рада проводитиме пряму телефонну лінію. На дзвінки відповідатиме селищний голова Анатолій Олійник. Телефонуйте з 09:00 до 10:00 на номер 068 097 46 98
Зі святом, дорогі краяни!
05.05.2024 07:20
ШАНОВНІ НОВОУШИЧАНИ! Щиро вітаю вас із світлим святом Христового Воскресіння! Зичу вам, щоб свято Великодня принесло в кожну сім’ю, в нашу країну спокій та мир, надію та впевненість у…
ГУ ПФУ в Хмельницькій області інформує
03.05.2024 12:15
У квартирі зареєстрована сім’я з трьох осіб. Дружина з дитиною виїхали за кордон. Скільки осіб буде враховано при призначенні субсидії? До складу домогосподарства включаються всі особи, які…